Националният  Протест на превозвачите на 18 май няма да пречи

...
Националният  Протест на превозвачите на 18 май няма да пречи
Коментари Харесай

Протестът на превозвачите на 18 май няма да пречи на движението

Националният  Протест на превозвачите на 18 май няма да пречи на придвижването на пасажери и водачи, оповестяват от сектора за ДНЕС+.

Обединеният транспортен бранш се отнася отговорно към провеждането на държавните зрелостни изпити Протестът на 18 май 2022 година, който Обединеният транспортен отрасъл ще организира, няма за цел и ще избегне по всевъзможен метод възпрепятстването на придвижването и на пътуването на учениците до учебно заведение и на работещите до техните работни места.

Ще бъдат подхванати стъпки, с цел да се избегнат усложнения на хилядите зрелостници, които в същия ден би трябвало да положат държавен зрелостен изпит по български език и литература. Исканията на превозвачите са свързани с облекчение на цените за всеки български жители и са в негов интерес.

Както правото на обучение и работа са предпазени от Конституцията, по този начин и правото на митинг. Представителите на транспортния отрасъл съблюдават всички права на жителите, както и законите на Република България. „ Ние съблюдаваме и правилото на диалогичност и откликваме на молбата на министъра на образованието акад. Николай Денков за проявление на схващане и подпомагане.

Това е още един образец за това, че общи и положителни решения се намират единствено с разговор “, разясняват представителите на транспортния отрасъл. За 18 май ще бъде основана организация и всички жители ще бъдат осведомени за точките и часовете на митинг, с цел да плануват опциите си за превоз.

В средствата за всеобща информация, в обществените медии и в формалните Интернет страници на организациите и фирмите, които вземат присъединяване, ще бъде оповестена информация, която да улесни пасажерите. Желаем триумф на всички зрелостници!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР